At finde en habil Agent til at opfylde dine fast ejendom behov

Uanset om du er en første gang køber, sælge din nuværende hjem eller flytte til en anden del af landet, kan støtte fra en kvalificeret og dygtige ejendomsmægler afhjælpe mange af dine bekymringer og sikre en jævn transaktion. En professionel agent kan markedsføre din nuværende bolig, hjælpe dig med at finde din drømmebolig og hjælpe med at gøre din overførsel til et ukendt område lettere.
For at finde en uddannet salg associere eller mægler, skal du ikke lede længere end dit eget nabolag eller hjem by. Hvis en veletableret kurtage er involveret i mange lister og salg, er det et tegn på Gud. Tale med nogle af agentens tidligere kunder om kvaliteten og integriteten af service og ydeevne. Vellykket ejendomsmæglere er stærkt afhængige af kunden henvisninger og vil derfor bestræbe os på at levere de allerbedste i kundeservice og -tilfredshed.
Oprette aftaler til at “interviewe” agenter og mæglere ligesom en arbejdsgiver verden interview en kommende medarbejder. Forhøre sig om deres uddannelse, marketing programmer og politikker, særlig tjeneste. Også finde ud af, hvor mange års erfaring, de har, antallet af forhandlere, de har haft, og antallet af boliger, de har solgt inden for de sidste par år. Endnu vigtigere, finde ud af, hvor godt de kender området. Anmode om referencer, og tjekke dem ud.
Dit mål er at finde ud af, hvor dygtige agenterne er. Udspørge dem om finansiering, lukning omkostninger og/eller lokale markedsforhold, afhængigt af om du er en potentiel hjem køber eller sælger, til at bestemme deres ekspertise. Hvis de kan deres kram, bør de kunne besvare dine spørgsmål uden besvær.
Hvis du sælger dit hjem, få at vide hvad de vil gøre hvis du beslutter at liste med dem. Hvordan planlægger de at markedsføre dit hjem? Vil de give dig en markedsanalyse til at hjælpe dig med at afgøre den mest effektive notering pris for din ejendom? Vil de levere regelmæssige fremskridtsrapporter og bistå med forhandlinger, når du har modtaget tilbud?
Hvis du flytter til en anden del af landet, er din agent forbundet med en national Flytteservice, der vil ikke blot udsætte din nuværende ejendom til indgående erhververe, men hjælpe med din søgning efter et nyt hus?
Bede om en skriftlig garanti for, at alt har lovet vil blive leveret. CENTURY 21® organisation, for eksempel, bakker sin programoversigter med tallet 21 sælger Service løfte . Denne 11-punkts skriftlige forpligtelse dækker alt fra boligtekstiler sælgeren med en markedsføringsplan til overvågning før bosættelsesaktiviteter i hele den afsluttende proces. Det giver også sælger ret til at opsige listen hvis løftet ikke er opfyldt.
En kvalificeret ejendomsmægler bør kunne besvare alle dine spørgsmål og give dig med kvalificere tjeneste, der er høflig og ansvarlig. At finde den rette person kan tage tid og tålmodighed, Køb når købe eller sælge en bolig, udvælgelsen af en pålidelig agent skal toppe på din liste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.