Boliglån – bortvejre myten

Du har uden tvivl hørt et væld af gode råd, når du nævnte du overvejer at købe et hjem. Alle havde formentlig en udtalelse, de gør altid. Nogle bestemt godt mennesker sandsynligvis gav dig den værste rådgivning du kunne eventuelt har modtaget men du ville have vide måde at vide der.
Lad os fjerne nogle af de mest almindelige myter om hjem opkøb og lånet udvælgelse. Først og fremmest fast myten om, at den eneste form for pant nogensinde overveje er en 30-årig sats pant. Måske var når dine forældre eller bedsteforældre først overvejes, købe en bolig, dette sandt. Den enkle kendsgerning er, at der er mange lån pakker tilgængelige for købere med alle forskellige finansielle situation og behov. For mange vil et fastforrentet realkreditlån være den rigtige vej at gå. For andre vil justerbare sats pant gøre mest mening baseret på deres finansielle situation. Dit lån officer vil være i stand til at forklare forskellene mellem dem og diskutere, som vil give den bedste mening for dig og din unikke omstændigheder.
En anden populær myte er, at du bør have et hjem i sindet, før du kontakter et pant professionelt. Dette er sandsynligvis, men værste tid til at kontakte et pant professionelt. Det er altid bedst at starte din home Søg kun efter du har talt med en mortgage professional, der kan sætte en rækkevidde på søgningen for dig før du falder i kærlighed med et hjem, der er langt ud over dine finansielle midler. Et pant professionelt kan spare dig timevis af hjertesorg, når du forsøger at sammenligne et hus inden for din hjælp til disse huse en ejendomsmægler viste dig men du simpelthen ikke har råd til.
Det eneste sted, du ønsker at ansøge om dit realkreditlån er med din personlige bank. Eller i det mindste hvad du vil blive fortalt. Igen, det kan have været sandt omkring fyrre år siden, det ikke er nødvendigvis sande længere. Realkreditmarkedet er konkurrencedygtig, og der er mange långivere, der specialiserer sig i netop denne branche ikke og detailbanker. Du kan ikke lukke døren for udsigten til ved hjælp af en af disse långivere fordi de meget ofte tilbyde de bedste lån pakker.
Online realkreditinstitutterne er risikabelt. Thats hvad traditionalister vil sige. Men du skal være forsigtig ved udvælgelsen af en online långiver, er der mange detailhandlere, sikker og pålidelig. Du vil gerne sikre, at de har en krypteret, sikker websted, kan du komfortable input dine oplysninger. Meget ofte disse långivere er faktisk et netværk af långivere, kombineret kan tilbyde dig de mest muligt lån pakker at vælge imellem. Det er vigtigt at vide, at webstedet er krypteret og sikker før du indtaste dine personlige oplysninger. De fleste steder vil have information på webstedet vedrørende de foranstaltninger, de træffer til at beskytte dine oplysninger.
Hvis dit kredit ikke er stor, du vil aldrig få godkendt for et realkreditlån er, hvad du har sikkert hørt tid og igen. Der er en hel, enorm industri, der er blevet skabt for at give lån til folk med dårlig kredit eller ingen kredithistorie overhovedet. Snarere end har dine venner og familie benægte det lån, som du ikke havde engang ansøgt om endnu, taler til et pant professionelle, der har midlerne til at åbne døren til denne hele verden af långivere venter for folk med lidt, ingen eller dårlige kredit.
Hvis du ikke har en stor nok udbetaling dine afdrag på realkreditlån bliver enorm og du vil skulle betale PMI. Igen, dette er simpelthen ikke sandt. Der er utallige pant pakker tilgængelige for folk med ringe eller ingen ned-betaling, herunder mange pakker, der kombinerer lån for at forhindre din skulle betale PMI (privat pant forsikring).
Home loan industri er en stor industri, der vokser hvert år. Nøglen til din succes i manøvrering i branchen er at tale med pant fagfolk i stedet for velmenende, men dårligt informerede familie og venner. Selv om din familie og venner kan give gode råd, byde meget ofte de bare myter, der har længe siden blevet busted. Vi har behandlet men et lille antal af disse myter i denne artikel, der er utallige. Den bedste ting at gøre er få oplysninger direkte fra kilden-pant professionelle end de mennesker omkring dig, der kan have misinformeret du da de hørte du tænker på at købe et hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.