Den evergreen historie russiske kostumer

Kostume refererer specifikt til den stil eller mode dressing, at en person eller gruppe vedtager. Det kan afspejle køn og alder samt erhverv, race, kultur, alder, køn, etnicitet eller æra. Madame de Scudery brugte først udtrykket “kostume” i 1793 i en fransk ordbog. Et kostume er simpelthen et kunstvisual, der identificerer en gruppe. Det kan være uformelt eller formelt. Du skal muligvis have sidste skoledag kostume, der passer til børn, kvinder eller mænd.

Kostumer er lavet til at tilfredsstille et særligt behov. Kostumer er normalt sort, hvid, eller en koordineret farve i teater. Men de fleste mennesker klæder sig i overensstemmelse med deres omgivelser. Sommertøjet omfatter shorts, Tshirts, sommerkjoler og sportstøj.

Lange kjoler med tog var almindelige i tidlige amerikanske sceneshows. Lange kjoler var vigtige i indstillingen og legen, fordi de etablerede bærerens karakter. Blackface var en anden populær måde at skabe den dramatiske effekt af mørk hud eller sort. Ægtheden af de tegn og indstilling blev etableret af manuskriptforfattere i begyndelsen.

I 1960 introducerede Rusland k-trin, en ny form for kostumer, der ændrede, hvordan folk klæder sig. Udtrykket blev skabt ud fra de to ord “k” for karate, og “mave” for maven. Indledende kostumer var inspireret af traditionelle kjoler båret af bondekvinder. Inspireret af vestlige pop stilarter, karaoke genren udviklet senere og blev en af Ruslands mest populære underholdning former. Snart blev karaoke populær blandt unge publikum, da folk begyndte at klæde sig ud i lignende kostumer til stjernerne.

Karaokes popularitet stoppede ikke ved teatrene. Denne tendens var populær blandt ungdomsgrupper, der plejede at mødes i parker og andre steder, hvor de kunne lytte til musik og dele deres oplevelser. Kostumer som cheerleader outfits eller fodbold uniformer har erstattet de mere traditionelle tøj båret af de fleste mennesker. Ikke alene var de yngre generationer tiltrukket af sådanne kostumer, men så var den ældre generation. Dette tøj blev båret af forgængerne til deres skuespillere i teatret.

Tendensen for kostumer i Rusland ændret sig med tiden. Efter Catherine den Stores død, ekstravagante kostumer, der var så populariseret i regeringstid faldt væk. Derudover er russerne blevet mere sofistikerede og er mindre tilbøjelige til at købe dyrt tøj. Men kostumer var meget populære under intelligentsiaen. Dette viser, at de rige og magtfulde stadig kan bære elegante kostumer, ligesom de gjorde i teaterforestillinger.

Comments are Disabled