Et singler spil af fast ejendom

Denne diskussion læner sig mod besvare spørgsmål oftest ved vores ungdommelige mænd og kvinder i der tidlige tyverne. De begynder ofte at stille sig selv spørgsmålet, “Skal jeg overveje at købe et hjem, condo/by-hjem eller en anden form for fast ejendom, som jeg kan ringe til min egen?” At boliger har indtil nu altid været fastsat eller boede på grundlag af lejede vi en tendens til at finde, at vores nyeste bidragende medlemmer af samfundet befinder sig på et tab for den mest gavnlige og fordelagtige måde at gå ind i denne næste fase af self-su fficiency.

Skyldes, at de fleste af os vokser i en lejet lejlighed eller vores overordnede enkelt familie hjem, det står til grund, at de fleste mennesker, når de begynder at spørge sig selv om at købe deres egen bolig, vil komme til konklusionen, at en ejerlejlighed eller et lille ho brugen er sandsynligvis den vej at gå. Der er et resultat af conditioning og det er en hård tankegang at bryde! Efter at have taget tid til at tale med eller personligt guide et respektabelt antal personer i tyverne, er jeg kommet til at finde, fast, direkte og nøjagtige oplysninger virkelig kan justere virkeligheden af hvordan fast ejendom kan erhverves og anvendes til deres bedste fordel begynde med ejendom, der sætter tonen for en langt mere rentabel og givende fremtid.

Alle forstår konceptet for at betale leje, så til at begynde med en stor åbning spørgsmål til vores real estate studerende er, “hvordan vil du gerne indsamle at leje i modsætning til at betale det!” Naturligvis dette spørgsmål får deres opmærksomhed, og vi kan begynde at åbne døren til oplysningstiden. Jeg bruger duplex eksemplet til at illustrere de to boliger under ét tag koncept. Nogle mennesker er uvante med hvad præcis en duplex er og hvordan det virker, så jeg simpelthen, at ganske ofte du finde dobbelthuse består af en bygning, der har to soveværelser og et bad på hver side, alt under ét tag, nogle større, nogle mindre.

Disse er så let at finansiere som en enkelt familie hjem og i mange tilfælde gør det muligt at kvalificere sig til en større lånebeløb, der fører til brug af gearing og flere af andre folks penge for at komme hurtigere frem i livet. Ved hjælp af et eksempel Lad os sige du finde en duplex for $150.000 (Californien er højere), dit lån interest rate er 6%, der ville koste $899.33 en måned til at betale princippet og renter tilbage på et 30 års lån. De ville have til at forsikre sig, så vi bruger et gennemsnit på $5 per $1000 hjem værdi til et gennemsnitligt forsikringsudgifter. Så $5,00 x $150,00 = $750,00 om året i forsikring. Vi dividere det med 12 måneder at få et tal på $62,50 pr. måned for forsikring. Vi har også årlige skatter, der er baseret på hvad hjemmet er værd ganges med en millage eller mill sats. Lad os bruge en skattesats på $11,00 per $1.000 boliger vurderet værdi: $11,00 x 150 = $1,650.00 om året. Nu deler der ved 12 måneder at få en månedlig afgift af $137,50 og tilføjelse af princippet, renter, afgifter og forsikring (P.I.T.I), får vi en samlede månedlige pant betaling af $1099.33.

Nu når du lejer en side ud for (i mange tilfælde ca $750,00 pr måned) du er overladt til at betale kun $349.33 ud af din egen lomme hver måned. Når jeg får dette punkt solidt fastgjort til den grå substans i deres hjerne, bliver det klart, at dette beløb er meget lavere end den leje betaler de nu at leve under en andens tag og regler. Nu begynder spørgsmålene kommer i følgende rækkefølge. Godt? Hvordan køber jeg noget som dette? Svaret begynder oftest med “Af at blive prækvalificeret til et lån”, og jeg går at sige, du bliver nødt til at samle og bringe følgende ting til banken lån officeren til at komme i gang:

Kopier af tre års selvangivelser for første gang købere + tidsplaner og W2 former

Kopier af de seneste betale stubs inden for de sidste 30 dage

Kopier af dine seneste tre måneder af kontoudtog

En liste over alle kreditorer med navn, adresse og kontonummer numre

Med disse indledende dokumenter kan långiver begynde at behandle din ansøgning om et lån. De vil bestemme din aktiver og passiver (netto værd) samt kontrollere, hvor du bor nu, dit kredithistorie og et væld af andre oplysninger, der begynder at validere din eksistens og evnen til at låne penge nu og i fremtiden.

Når de har haft en chance for at gennemgå og kontrollere dine oplysninger kan de forhånd godkende dig til en visse lånebeløbet. Når din godkendt kan du begynde din søgen efter et hjem af dine egne, typisk som en første gang hjem programmer køber du vil finde, at der er, så du sætte så lidt som 3-5% procent ned for at købe en bolig, der opfylder långivers retningslinjer efter sin valu e og overensstemmelsesvurdering. Nu på en $150.000 lån kan udbetalingen være hvor som helst fra $4500,00 – $7500.00.

Der er måder at reducere disse omkostninger og et godt sted at starte er ved at deltage i en første gang hjemme købers klasse. Disse klasser introducere dig til grundlæggende og give dig yderligere oplysninger på programmer, der findes i øjeblikket, kan tilbyde dig mulighed for at købe med noget ned! Så med det sagt, er det næste skridt at komme til en gratis klasse og blive fortrolig med processen. Ofte anbefale jeg at gå til klassen før kommer til at se en långiver, så du ikke synes så grønne og uforberedt på din første introduktion.

Da jeg er som regel finde disse fattige sjæle undrende og vandrer i landet af de tabte, det næste skule jeg ser komme over dem erkendelsen af, at de bare ikke har de penge, der kræves for at starte. Så spørgsmålet kommer op, hvor man kan få det. Jeg normalt bede om besparelser, om forældre eller bedsteforældre kan hjælpe, hvis de kan sælge værdifulde ejendele eller tage andet job, få tilskud, gaver, brug trustfonde, personlige lån eller co-signers eller en kombination af disse alternativer med et gratis lån program får normalt bolden. Muligheder og hård penge långivere kommer normalt senere som alternativ finansiering og erhvervelse kilder, så jeg ikke vil forvirre en med dem nu.

Den nederste linje er dette: Hvis nogen ønsker noget slemt nok der er altid en måde!

Den hyggelig genstand omkring dobbelthuse er, at långiver vil tage i betragtning, at 75% af lejeindtægter fra anden siden af ejendommen kan være brugt til at udligne din kvalificerende nøgletal, så i dette tilfælde de kan bruge 75% for rentals $750,00 indkomst til at reducere amoun t du skal tjene for at kvalificere sig til hvad der synes at være en ubetalelig lånet. Halvfjerds-fem procent af $750,00 er lig med $562.50. Nu fratrække beløbet fra den oprindelige realkreditlån betaling af $1099.33 efterlader dig med en betaling på $536.83, som banken siger du skal være i stand til at tilbagebetale hver måned ud af din egen lomme. Du kan gøre dette!

Kan du begynde at se hvordan med en lille information, indsats og tro du kan faktisk ejer noget, og betale mindre end hvad du betaler i øjeblikket i husleje?

Lad os fortsætte på den måde, tingene begynder at folde sig ud når du begynder rejsen. Starter med dag du lukke handlen og blive den nye ejer vil du se at du nu lige har lavet en passiv indkomst stream, der giver dig en ekstra $750,00 en måned uden at du behøver at punch et ur eller handel et vist antal timer til at tjene penge. Din nye aktiv virker for du dag ud og dag ud konstant generere indtægter for dig mens du gå og gøre andre ting. Dette udnytte din tid og penge i en meget fordelagtig måde!

Du vil også bemærke, ved lukningen af dit køb, at de gamle ejere, der solgte dig denne ejendom skulle Pro rata eller give dig en andel af husleje skyldige og enhver sikkerhed indskud, at lejerne havde givet dem. Nu føje til, at sandsynligheden for, at din første hus betaling plejer at komme due indtil omkring en måned og et halvt efter du bevæger dig i og du finder dig selv med, lav og se, ekstra penge, sandsynligvis for første gang i et stykke tid!

Lad os beregne det ved hjælp af simple matematiske. Forudsat, at du lukker 15 i måneden, vil du har 45 dage før din første betaling kommer due, vil du blive krediteret med 15 dages leje, vil du modtage alle sikkerhed indskud af lejer og du vil modtage en anden måneds husleje på først i måneden fra yo din lejer og du selv får ingen husleje eller hus betaling af din egen at gøre for en anden hele måneden. Hvad betyder alle, at tilføjer op til? Lad os bryde det:

Femten dage efter leje lig med $375,00

En halv måneds husleje som sikkerhedsdepositum svarende til $375,00

En fuld måned er leje i en anden 15 dage lig med $750,00

Ingen betaling til banken for en anden 30 dage, og du ikke betaler husleje til nogen længere, så du holder hvad du normalt ville have skullet give til en anden som leje der måned (Lad os sige der var $500,00).

En anden betaling til dig for $750,00 fra din lejer samt du behøver at gøre din første pant betaling af $1099.33 på 1st af den måned, der kommer 45 dage senere.

Sidebemærkning: Hvis du besluttede at leje dit andet soveværelse for en roommate, de ville betale $500,00 pr måned og halv din utilities, således din dybest set lever og eje denne ejendom gratis. Sig farvel til alle de studerende lån, som du viderestille alle disse frigøres midler til at betale lån i stedet for en udlejer!

Addere disse, får vi $375,00 + $375,00 + $750,00 + $750,00 + 500,00 ikke betalt til din gamle udlejer. Der er lig med $2,750.00, som du vil nu have som følge af din første halvanden måned af ejerskab. Nu trække din pant betaling af $1099.33 og du er tilbage med en reservefond for $1,650.67 i din konto. Tage din forældre ud til en steak middag og fejre – du har fortjent det!

Lad os gennemgå: du besluttede at købe dit eget hjem, du gjorde valget tidligt at opveje udgifterne ved at kigge på en flere indkomst ejendom, du gik til homebuyer’s klasse, du gik for at se en långiver og fik forhåndsgodkendt til et lån, du har gemt eller arrangeret at have den nødvendige amo UNT forpligtet til at købe og du jages, søgte og analyseret mere end et par egenskaber for at finde en god en, der ville tilfredsstille dine kriterier.

Dit næste fase er at begynde at indse, at du nu er ansvarlig for velfærd af en anden familie eller person på grund af deres villighed til at blive en udlejer. Dine lejere betale husleje og forventer dem til at tage sig af deres boliger behov. Hvis du vælger en god egenskab ved omhyggeligt at kigge på VVS, varme & a/c, elektriske, foundation, struktur, tag, beliggenhed og pris, bør så du være godt positioneret til at kunne med held håndtere disse opgaver. Ofte, du som den nye ejer vil begynde at gøre forbedringer til egenskaben som maleri, installere nye tæppe og gør nogle billig landskabspleje og reparationer. Disse er de ting, som tilføjer værdi til din ejendom og holde dine lejere glade mens på samme tid ikke bryde banken!

Med $1,650.67 i din bankkonto, du er ikke ligefrem Donald Trump endnu, men du får der! Smart udlejere etablere 6 måned reservekonti og/eller uforudsete midler, der beskytter dem i tider i ledige stillinger eller når dyre uforudsete reparationsudgifter pop ud over regelmæssig planlagt for vedligeholdelse elementer. Hvad jeg siger er ikke tilbringe din reserver letsindigt. I mit tilfælde, en steak middag er en tradition, men den væsentligste del af dine midler bør kun bruges til at bygge, beskytte og forbedre din aktiv evne til at producere og opretholde indkomst generation.

Ved at tage ansvar på boligmarkedet i så ung en alder, vil du have nogle ekstra fordele og muligheder kommer til dig. Lad os se på hvad starter sker: det første er du har overvundet frygten og manglende forståelse ved at erhverve din første ejendom. Desuden, du er begyndt at opveje udgifterne samtidig spare flere penge, du er ved at etablere fremragende kredit bygge aktiver, og du vinder skattefordele mens få management, hjem køber og reparere uddannelse i en tidlig alder. Disse er de udestående livsfærdigheder, som du kan anvende resten af dit liv og jo længere tidsperioden, du skal bruge dem, jo længere kompoundering virkningerne vil hjælpe dig til at gå.

Denne type af første hjemme-køb strategi kan og fører til yderligere muligheder for at vokse og opnå yderligere fordele udover de allerede nævnte. Personer, der lærer at acceptere ansvaret tidligt af arten vokser mere modne i hele processen og i realiteten skabe sig en højere status i andres sind ved at blive betragtet som en nuværende boligejer og udlejer. Når der oprettet, vil du blive kendt for hvad du kan gøre. Hvis du var single, da du foretog disse udfordringer, vil du blive vist og blive mere selvforsynende til det modsatte køn.

Hvad mener jeg med det? Det, jeg siger, er, når du møder nogen, der kan blive din ægtefælle i fremtiden, de vil genkende din evne til at sørge for deres sikkerhed og beskyttelse, og de plejer spørgsmål eller klager over din fjoller rundt med vilde ideer om at blive uddannet i real ejendom nu. De vil acceptere, at det er noget man gør og vil respektere din evne til at forvalte denne del af dit liv.

Som tiden går og du finder denne kærlighed i dit liv og eventuel ægteskab forslag ensues, vil tid komme når du gonna ønsker at adskille business fra fornøjelse. Som en ung par vil tid komme når du måske ønsker at starte en familie eller i det mindste adskille dig fra dine lejere mens du flytter til en pænere enkelt familie hjem, der passer til dine skiftende behov mere passende. Perfekt, fordi nu er det tid til at overveje at leje ud af begge sider af duplex, mens du begynder at undersøge din nye enkelt familie hjem.

Hvordan fungerer denne fase? Hold på, jeg får der! Okay, lad os antage sin to år senere og du har lever og forbedre din duplex hele tiden. Nu tager i betragtning at du købte en anstændig bolig i et godt kvarter og inflation og påskønnelse har været at tilføje værdi ud over dine forbedringer, din $150.000 duplex bør kommando en ny anslåede værdi af $175,000. Lad mig forklare, hvordan værdien vokser: 3% årlig inflation ganget med $150.000 er lig med $4500,00 det første år. Lad os også sige at påskønnelse på grund af efterspørgsel også tilføjer 5%, så 5% x $150.000 er lig med $7500.00. Nu $150.000 + $7500 + $4500 = $162,000, som repræsenterer den nye værdi for år. Det andet år gør vi det samme matematik på $162,000 og vi får $12,960 for år to. Tilføje, at til $162,000 lig med $174,960. Okay, var jeg slukket ved $40,00. Glem ikke nogen forbedringer og at du kan have købt det på en rabat fordi de gamle ejere hvor motiveret og du kan finde sit værd endnu mere.

Nu i disse to år du har også betalt den gamle pant af $1099.33 hver måned og det princip beløb, du skylder på dit lån er blevet reduceret med en ekstra $3,965.96, efterlader dig med en saldo på lånet af $146,034.04. Forskellen mellem den nye anslåede værdi af $175,000 og de aktuelle beløb af $146,034.04, som du skylder er lig med $28,965.96. Dette tal repræsenterer egenkapital eller værdi, som du i øjeblikket ejer i hjemmet. At vide dette, er det helt muligt at ansøge om og modtage en friværdi kassekredit op til den fulde værdi af den nye vurdering! Hvis du ikke har gået overbord på køber biler, både og kører op andre revolverende gæld mens på samme tid din betydelige andre eller ægtefælle-til-være har et job og god kredit med håndterbare gæld, end banken vil godkende denne linje af ejerboliger kredit.

Nu er hvad du har gjort sat op en kreditlinje, som kan bruges til at købe en $145.000 enkelt familie hjem med en 20% ned betaling. Dette gør det muligt at undgå at betale private realkreditforsikring (PMI), hvorved der skabes en meget overkommelig nye realkreditlån på din nye familie bolig.

Bemærk: Må ikke forveksle homeowner’s forsikring med privat realkreditforsikring. PMI beskytter långiver mens homeowner’s forsikring beskytter dig. Når du lægger ned 20% af værdien på en hjem køb i form af en udbetaling, befinder du dig i effekt beskyttelse långiver fra dig selv, fordi hvis de afskærmet på du for manglende betaling, de kunne sælge hjem hurtigt til mindre end fuld værdi og stadig blive betalt fuldt ud.

Ikke betale for privat pant forsikring, hvis du kan undgå det!

Lad os ikke glemme, at som værdien af din duplex er steget lejen skal også øges i samme retning. Nu i stedet for $750,00, skal du med rimelighed kan forvente at få $800,00 pr. måned pr. side, leverer som nu $1600.00 om måneden til din bankkonto. Desværre nødt du stadig til at betale for 28 år på det oprindelige lånebeløb, så du vil gøre det gode gamle $1099.33 betaling som sædvanlig. Der efterlader dig med $500.67 tilovers til at betale den nye equity line tilbage med. Din nye $29.000 equity linje, som du brugte som en udbetaling på dit nye hjem koster dig $336.71 @ 7% for 10 år. Nu efterlader $500.36 minus $336.71 dig med $163.96 tilovers til at opretholde et rart lille kontoen for reserven for ledige stillinger og vedligeholdelse/reparationer. Dette er et godt eksempel på, hvordan overgangen til en sikker livsstil mens du bruger din eksisterende aktiv base til at købe mere.

Anmeldelse:

Bryde formen og ser på flere indkomst ejendommen til at starte.

Gå til en første gang hjem køber klasse at blive klar.

Gå til en långiver parat til at kvalificere sig til en overkommelig lånebeløbet.

Fokusere din indsats på at lære, hvordan fast ejendom arbejder.

Indse, at jo før du starter, bedre off du vil være.

Offset udgifter ved udlejning til andre.

Administrere lejere, indskud og ejendom ansvarligt.

Planlægge fremtiden ved hjælp af aktiver og egenkapital linjer til at starte.

Holde læsning og lære at gøre nye ting med fast ejendom.

Finde mentorer og bruge kyndige folk til at hjælpe dig på vej.

Jeg håber, denne lille plan for at indgå homeownership har givet dig nogle ideer i din søgen efter uafhængighed. Vi ønsker dig alt bedst! Din investering pal, Dan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.