Mystery Shopping – en fremragende deltidsjob eller ekstra indtægtskilde

Selvom navnet i sig selv kan synes en smule mystisk, er at begrebet mystery shopping faktisk ligetil. Også nævnt som secret shopping, performance evalueringer, service kontrol og frontline evalueringer at nævne nogle få, mystery shopping giver virksomheder mulighed at opnå et “øjebliksbillede i tid” af uddannede forskere, der på forhånd ved, hvad de skal evaluere. Det giver ledelsen en metode til hurtigt og effektivt evaluere deres forretningsmetoder, leverancer og medarbejdere fra perspektivet af en ikke-partisk forbruger. Mystery shoppere besøge eller ringe forretninger forklædt som almindelige kunder og give detaljerede vurderinger af deres erfaring i at bruge skriftlige rapporter eller spørgeskemaer.
Mystery shopping anvendes i en bred vifte af industrier såsom detailhandel, restauranter, finansielle institutioner, nærbutikker og benzinstationer, tjenesteudbydere, producenter, stormagasiner, rejse og underholdning, osv.
Selv om der er en vis grad af ansvarlighed og faglighed skal være en effektiv mystery shopper, bør du aldrig nødt til at betale for at få et job. Der er snesevis af virksomheder, der hævder, at de ved at betale dem en registreringsafgift vil sende dig jobmuligheder og lære dig trinene til at blive en shopper. Dette kan være sandt, men er også helt unødvendige.
De legitime mystery shopping virksomheder i industrien aldrig opkræve gebyrer til shopper. Uddannelse, tips til forbedring, og shopping muligheder, leveres gratis til registrerede shoppere. Mystery shoppere er enten betalt en forhånd aftalt gebyr for en bestemt butik, et tilskud til et køb eller en kombination af begge. Selvom det er muligt at leve udelukkende af mystery shopping, er det ikke meget almindelig. De fleste shoppere se dette som en anden indtægtskilde eller som en måde at opnå fuldt refunderet måltider, produkter og tjenester.
Registreringsprocessen med førende mystery shopping virksomheder har forbedret i årenes løb. De fleste indeholder en simpel online formular, det tager kun et par minutter at fuldføre. Når du har registreret med en virksomhed eller to, vil de begynde at informere dig om shopping-muligheder. De fleste af disse er “først til mølle, mølle”, så vær sikker på at give virksomheden en e-mail-adresse, som du tjekke jævnligt, og et telefonnummer, hvor du nemt kan nås.
Være villig til at acceptere sidste minut tildelinger og behandle bunden af tønde tildelinger ligesom top-of-the-line tildelinger. I første omgang tage hvad du kan få. Dette vil tillade dig at opbygge et ry med hvert selskab. Det gamle ordsprog, “Du aldrig får en chance til at gøre et første indtryk,” er usædvanligt rigtigt i denne industri. Sørg for du helt forstår instruktionerne for den særlige shop, være upartisk, og fokusere på nøjagtighed. Du kan være forpligtet til dokument medarbejdernes navne og beskrivelser, priser, lagerbeholdning evalueringer mv.
Gå hi-tech. Flere og flere mystery shopping virksomheder kræver shoppere skal have adgang til internettet, e-mail og faxmaskine. Nogle butikker kræver selv brug af et digitalt kamera til at indfange produktplacering, skiltning, rengøring eller andre fokuspunkter.
Fuldføre alle opgaver til tiden. Hvis du absolut ikke kan fuldføre en tildeling, skal du kontakte mystery shopping firma straks, så de kan omplanlægge tildelingen. Pålidelig shoppere få de bedste opgaver!
Tildelinger kan være lige så grundlæggende som sidder på parkeringspladsen i en fastfood-restaurant i 20 minutter til dokument drive-thru service gange til at tage en alle udgifter betalt tur til en udvej for 2 uger til at dokumentere dine daglige service oplevelser.
Nu hvor du forstår mystery shopping industrien lidt mere klart, det næste skridt er at finde et par top mystery shopping providers og registrere, at huske at selv om en fast doesn * t har en klient i dit område i dag, kan de næste måned. Når du er registreret med en virksomhed, ville det ikke ondt at ringe eller sende en e-mail til at udtrykke din villighed til at shoppe og at bekræfte din professionalisme og sans for detaljer. Bare sørg for at du ikke sender en e-mail, der er fyldt med stavefejl og grammatiske fejl – absolut ikke typen af første indtryk af, at du ønsker at forlade.
En anden metode til at finde potentielle shopping muligheder og til at indsamle yderligere branchekendskab er overvågning online mystery shopping opslagstavler og fora. For at finde et par, skal du skrive ord som “mystery shopping opslagstavle” eller “mystery shopping forum” i din foretrukne browser.
Mystery shopping kan ikke blive din næste karriere, men det vil give dig nogle ekstra indkomst, gratis varer og måske endda et par eventyr undervejs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.