Sådan vælger du det bedste elevationssengetøj

En elevationsseng, en type, der løfter dit hoved, er en seng, som du kan bruge til at hæve eller sænke. De kan bruges til at læse eller se tv, mens du sover. Disse senge kommer i mange højder, så du kan lege med dem, indtil du finder den rigtige. Du skal først hæve den del af madrassen, der er tættest på dine ben, for at den skal være i den rigtige højde. I små trin skal du hæve eller mindske sengen.

Vægten af din krop vil påvirke fjedertætheden i en test af elevationssenge. Sengens fasthed afhænger af fjedrenes metaltykkelse. For dem, der vejer op til 75 kilo, kan du vælge pocketfjedre med medium styrke. Solid state multipocket fjedre bør bruges til personer over 95 kilo. En fastere madras forhindrer problemer med dine ben.

Din vægt bestemmer, hvor tætte fjedrene er i en elevationsseng. Dette kan justeres ved at ændre tykkelserne på fjedrene. Vælg en pocket spring seng med medium-strengthsprings, hvis din vægt er mindre end 75 kg. En solid state multipocket fjeder bør overvejes, hvis du er over 95 kg. Overvej madrassens fasthed såvel som fjedertætheden.

Din krops fasthed og præference bør påvirke valget af madrassens fasthed. Du kan justere fastheden ved at kigge efter fjedre med justerbare indstillinger. Hvis du er under 75 kilo, har du brug for en fast fjeder. Medium-styrkefjedre skal vælges, hvis din vægt er mellem 75 og 95 kg. Solid state multi pocketfjedre skal bruges, hvis din vægt er større end 95 kilo.

Du bør også overveje den person, der vil bruge det. Din vægt vil påvirke typen og størrelsen af de fjedre, du har brug for. Fjedrene kan justeres for at justere fastheden ved hjælp af de forskellige metaltykkelser. Lette mennesker bør vælge mellemstyrkefjedre, mens de med tungere kroppe skal gå til de tunge. Overvej, hvor mange kilo vægt du ønsker at løfte.

Elevationssenge er mere komfortable end andre typer. Du kan ændre højden på din madras for at imødekomme dine personlige behov. Det vil sikre, at du er komfortabel, når du sover. Det vil øge blodcirkulationen og forhindre dig i at udvikle ubehagelige ledproblemer på grund af høje sovestillinger. Selvom det er muligt at justere højden manuelt, er det mere effektivt at bruge producentens anbefalinger.

Comments are Disabled