Fast ejendom er stadig en stærk investering

Muligheder for at gøre store, hurtig overskud i fast ejendom har tendens til at komme og gå i kredsløb. Når et lokalt marked er varmt, kan familierne finde det muligt at købe et hus til en attraktiv pris, ordne det, og se sin værdi stige i bare et par år.
Når den samme lokale marked er på den lave ende af påskønnelse cyklus, høste en fortjeneste på familiens hjem kan tage meget mere tid, men belønningen kan være lige så tilfredsstillende hvis pris og beliggenhed og overvejet nøje.
Selv i usikre økonomiske tider som disse viser historien, at fast ejendom er en af de sundeste investeringer en familie kan gøre. Under den store Depression fra 1930-erne når aktiemarkedet styrtdykket 89%, faldt boligpriser kun 39 procent. Ifølge de fleste forskning på boliger tendenser, priser ophold konstant på samme niveau som, og oftest værdsætter hurtigere end inflationen. Boligpriser faktisk steg gennemsnitligt 10 procent under recessioner i midten af 1970’s og tidlige 1980-ere.
TALLET 21 statistikere rapporterer, at satsen for hjem påskønnelse siden 1990 har været omkring fem procent på nationalt plan med inflationen svæver omkring fire procent. Boligejere, naturligvis opholder stadig sig videre i spillets fast ejendom i gennemsnit.
Og med renter på realkredit den laveste de har været i to årtier, real estate i dag er en mere attraktiv investering end det har været i år.
Første gang købere er de store vindere i dette miljø. Udarbejdelse af et budget kan hjælpe dig og din familie beslutte, hvad du har råd til. Når du har fastsat en pris og tog din ønskede Fællesskabet, shoppe rundt til at finde den bedste hus kan du købe for pengene. Denne strategi kan hjælpe dig med at realisere større forståelse to eller tre år nede ad vejen.
Dette er også et godt tidspunkt at købe en anden eller fritidshus. En lejlighedskøb hytte i skoven i dag kunne bringe en fremragende afkast, når boligpriserne flytter opad. Overkommelige sekund-hjem priser også tillade dig at købe en ferie hjemme, der kan tjene som et springbræt til et større tilbagetog i fremtiden.
Men anerkendelse er ikke den eneste fordel ved at købe et hjem. Den føderale regering mener ejerboliger er så vigtigt for fremtiden for vores land, at det giver pant interesse at forblive den sidste væsentlige skattely for familier. Ejere kan også tage fradrag på deres ejendomsskatter. Og avance ved salg af dit hjem er fortsat skattefrie som lang s du køber et hus til en større eller lig pris.
Så før du beslutter dig for at det ikke er et godt tidspunkt at investere i fast ejendom, revurdere de økonomiske fordele ved at eje dit eget hjem og sætte dem til at arbejde for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *